Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΣΚΕΨΕΙΣ.... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ... ΑΓΑΠΗ

Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ;

Στη σύγχρονη κοινωνία η επικοινωνία είναι δύσκολη! Ένας από τους λόγους είναι η εντατικοποίηση της δουλειάς, που οδηγεί σε μείωση του χρόνου που διαθέτουμε για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και τα πρόσωπα του περιβάλλοντος μας.
Αυτό που οδηγεί; Στην απομάκρυνση.
ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ. Ένα ζευγάρι που δουλεύει ο σύζυγος. Η σύζυγος μένει στο σπίτι, ασχολείται με τα οικιακά και περιμένει σαν την Πηνελόπη ΑΥΤΟΝ όχι για χρόνια, αλλά για ώρες. Επιστρέφει εκείνος και εξουθενωμένος διαθέτει λίγο ή καθόλου χρόνο για επικοινωνία, για τρυφερότητα κλπ.
Κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο και μια ανδρική φωνή ακούγεται. Η Πηνελόπη αντιδρά! Ποιος είναι αυτός που εισβάλλει ξαφνικά στο σπιτικό της. Σκέπτεται, ωραία φωνή! Τι έχουμε να χάσουμε ας συζητήσουμε. Στη συνέχεια διαπιστώνει, ότι εκτός από ωραία φωνή είναι και ενδιαφέρον συζητητής. Της γεμίζει τις άδειες ώρες και συνεχίζει να συνομιλεί.
Σε κάποια στιγμή αυτός της ζητά συνάντηση. Τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι αναστολές βγαίνουν στην επιφάνεια! Τι να κάνει; Τι να αποφασίσει; Της αρέσει η συζήτηση, της αρέσει το γέμισμα του άδειου χρόνου της, αισθάνεται κάτι ιδιαίτερο γι αυτόν.
Βοηθείστε την…….. τι να κάνει;

                                      ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 29/01/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου